Nyårsafton!

Tjuuuu och gott nytt åt! :D
Idag har jag åkt skidor igen och imorgon har jag bestämt mig att åka Toppstugebacken. INGEN KAN HINDRA MIG. Jag menar, Vem vill åka i samma backa om och om igen?! Det är det jag fått göra och det blir tråkigt efter ett tag. Det känns inte som att det är nyårsafton idag. O____o haha. Kanske för att jag inte är isthlm. jag vet inte. :) Men jag har spelat StarWars på playstation! Haha det är typ kul. Eller Kalle är beroende av det så då är det faktiskt inte så mycket annat som syns på tvrutan. När jag får spela så är det iaf kul. :]
Lol. Men vi har spelat Buzz de senaste kvällarna. Haha. Det är kul och jag vann en gång. 8D OHYEAH! Mot de vuxna vann jag t.o.m.

Igår så sov jag i soffan. Bara för att pappa snarka. -.- Men jag fick 2 böckera i förrigår när vi skulle åka tåg och jag har redan kommit halvvägs på den andra. O.O Haha.

Men GOTT NYTT ÅR igen och ehm... om 5 timmar ungerfär är det år 2010! :D

wiiiiiiiiiiiie.

Hejdååååå!



Skidor!

Helu.
Idag har vi åkt skidor. Eller ja. Några av oss. Men det var väll rätt så trevligt. Det var nästan inga backar öppnaså det var rätt onice. Men jag sjöng hela tiden i alla backar. Jag åkte och sjöng. Samma sak i liften. Sjöng bla; Karlsson på taket låten, I Kissed the girl och den där "toonight gonna be a good night lalalalala good good niiiight". Den där. haha.
Jaja.
Nu orkar jag inte skriva mer för ska gå till sängs. hejdå. c:

jag vet jag skrev lite. men jag har ju adlrig fått datan . -.-

På tåget.

Hej. Just nu sitter jag på tåget till Dalarna och får lock för öronen lite då och då. Jag skriver på pappas sjukt gamla laptop och Internet är skit segt. Men men. Sånt man får leva med. :D Anna har satt sitt huvud innanför tågfönstergardin och leker tonåring. (Inte för att hon inte är en tonåring) Jag roar mig lite med att vara inne på bdb. hihih. Me ska titta på film på datan snart. När vi kommer fram til Mora så vet jag inte riktigt vad som händer. Vi åker till Ann och Johan? Hah. jo det gör vi ;] Men jag har precisätit klart min baguette. Eller precis och precis för ett tag sen. Och jag skiter i om jag stavar fel till baugette eller baguette. Haha. Men gud vad trött n blir av att sitta på ett jävla tåg, Och vi hittade inte våra skidhjälmar så jag och anna kommer få låna några svettäckliga hjälmar. Jaja. Det är rätt tråkigt att sitta på ett tåg och göra typ inget. Jag skulle helst vilja sitta och spela Nintendo DS med kalle. 8D Och det kommer jag antagligen få göra också. Men när vi kommer fram få! YEAH! Nä nu var det väl inte så mycket annat. lol. -.- hejrå! //Miranda

Ny flis. [:

Hallå hallå.
Imorgon bär jag av till dalarna. Jag vet inte men kommer nog inte blogga sålänge vi är där. Nepp, Istället ska jag spendera tid på att åka skidor! YAYAY. Sen kommer vi antagligen rida också. Men vi kommer att fira nyår där och sånt. [:
Lol. Idag har jag iallafall inte gjort något speicellt. Morgon och Ivo kom in hit för att de ville spel Mario kart på Wii. haha. Jag och Morgan har typ nördat det lite i några dagar. men det är kul. Fast Ivo var lite överlägset bra. Ibland. Jag vann ju faktsikt några gpnger iaf. ;] jaja. Sen har mamma köpt en ny flis till mig som jag ska ha i Dalarna. En vanlig adidas flis typ. :] Nice nice. Men jag tänkte titta på någon film på datan nu för mamma och appa har tagit tvn. D:<
Jaja. Om det är intressant så åt jag Carbonara till middag idag. yeah.


Hejdå.
Kram
//Miranda.

<3

hittade en bild när jag äter en munk i annas foton. hah.


Avatar.

Jahej!
Idag såg jag på Bio med mamma som var 2 timmar och 40 min lång.
Nämligen AVATAR. Den var fakitskt sjukt bra. Det var typ Action/spänning film som jag egentligen aldrig gillat men man kom verkligen in i den här. jaja. Det ska ju typ komma en Avatar 2 ifall det blir någon succéfilm och det hoppas jag iaf på för den var riktigt bra.
Jaja.
Mer har faktiskt inte hänt idag men om bara några minuter ska vi på fest hos våra grannar. trevligt trevligt. ;]

Men tummen upp som fan att jag har hittat min kamera sladd och nu laddat in alla mina julklappar.

så här kommer allihop:




haha. tog bilden halv för att prislappen var kvar.



haha. det är granen i bakrunden.



sen har jag fått ett till diadem fast bara det att mamma hade glömmt det haha. xD









nyckelsaksupphittare.




cupcakehalsband! <3





bild som min gudmor har tagit på typ en rönkas snäcka. c:


BIGBIGBARBA!

kramar sönder? :o



Vi äter alltid det här på julafton. c:

Vår julgran.

En vit jul :D



jaja.

hejdååååååå  // Miranda

YEYEYEYEY!

Sex And The City 2 kommer ut på Bio snart. Ska se den lätt!
Och det är det att den kommer ut den 28 Maj på mammas födelsedag. Hon gillar ju också SATC så kanske kanske kanske.... kan man gå på premiären. 8D





Visst lägntar man.

Lite shopping. c:

Hejs svejs!
Idag har jag varit i Ringen för jag skulle byta en grej. Men nu är det ju en sån extrem rea så köpte lite grejer.  2 tröjor och en skjorta fakiskt ;] Men men. mer var det inte med det. Eller när vi var på Gul&Blå för att anna skulle byta något så köpte jag pastiller! 8D en en gång pastiller i en vante. För jag la faktiskt alla i min vante. haha. Men det känns som det inte händer något på jullovet. Allt helt meningslöst. Blir nog bättre när vi kommer till Dalarna. Det är tur att skolan finns endå. Vad skulle jag annars göra då. Allt skulle ju bara var tråkigt då. Jag menar inga kompisar och sånt. Det skulle vara svårt att komma på något att göra. För det är ju oftast i skolan man får kontakt med varandra. Och om man skaffar en bästis tex också flyttar den ena då tappar man oftast kontakt med den endast för att man inte längre träffas 5 dagar i veckan utan att det kanske bara blir 5-6 gånger per termin eller kanske tom mindre. :o
hah. Ja men imorgon såååååååå. eh. vet inte.
Hittar nog på något.

jaja.

Hejdååååå.
Kram Miranda.

Juldagen. (:

Jahej!
Idag är det ju juldagen och ddå har man ju inte så jättemycket att göra. inte jag iaf. Men jag har köpt nagellacksborttagningsmedel och en chokladsnögubbe som nu är upp äten. 8D
JAG BARA MÅSTE HITTA MIN KAMERASLADD! annars kan jag inte ladda upp allt jag fått. :'c
men sålänge får jag väll göra som bea och skriva vad jag fått.

hm. nu ska vi se. jag kommer nog inte komma ihåg allt men kan väll försöka.

Ett mariokart spel till Wii plus ratt.
En meeeeeega stor barbapappa (rosa)
2 pärlhalsband. eller nej 3.
6 rosetter.
2 diadem. :)
ett kassaskåp där jag kan ha alla mina pengar! 8D
en vit kofta.
en lila tyllkjol!
ett par rutiga byxor.
en skjorta.
3 noblesse askar.
2 nagellack.
nagellacks typ grejjer man kan sätta på naglarna. typ små pärlor och klistermärken.
cupcake halsband.
en veronica maggio skiva.
stabilo pennor ( hihi nu har jag också bea :D)
ett foto som min gudmor har tagit!
en mössa med en rosett på.
ett halsband med supermario svampar.
en plånbok med en rosett på. O____o
en halsbandsklocka (eftersom armbandsklockor är obekväma)
typ lera som man kan göra grejs av.
140 kr.
ett mobilsmycke med lilla my på.
En kopp med Totiki från mumindalen på! :D
En affish.
en typ liten ask.
en film jag aldrig hörttalas om.
bok som heter "13 ynka veckor"
någon slags grej som kan hitta borttappta nycklar. (typ)
sudd som är som är formade som kinamat. typ.
en grej som ser ut som en kaka typ som man har i vattnet ch då förvandlas den till en handduk. :O


erhm. rätt mycket paket. en observera att jag räknade de i strumpan.
Men jag tittade nyss på en film på vår videokamera från när vi var i spanien för typ aslängesen. jag var skitliten. -.-' och inte ett dugg gullig.
Men igår. ja igår julafton. Ja allt började väll med att jag vaknade (ovanligt) också såg jag på sista delen av julkalendern. haha gullig. men sen öppnade jag alla paket i strumpan. så klädde jag på mig och lite senare kom gästerna. Vi åt smörbröd! Åh. gott. elr iaf vissa mackor var goda. Men sen så gjorde vi lite grejer. Haha jobbigt att berätta. Men men senare skulle de gå och då började Kalle Anka. Då fick jag värsta tvångstanken typ 1 minut innan det börja. Tvångstanken var att jag MÅSTE skriva ett blogginlägg. så ja förförra inlägget var mitt panik inlägg. Klockan var 15.01 när jag skrev det. haha. men sen när kalleanka var slut tittade jag på "Kan du vissla Johanna". Den är sorglig. eller iallafall rätt så sorglig. Sen så gick man mest runt och väntade- Jag satt vi datan ett tag. men så kom tomten efter säkert... många timmar. Sen var det ju bara att öppna alla paket och när alla paketen var slutt spelade jag mario kart spelet. jag hade fått. Eller glömde säga att vi cokså åt julmat. Men men.

PHU! det var typ det. men ja. haha ja jag vet inte men jag orkade inte vara så detaljig.
Nu ska jag nörda lite.

HEJDÅ!
/Miranda

Berättar mer imorgon.

Hellu, Berättar imorgon om hela Julafton. Plus att jag tagit bilder på alla mina julklappar. Så det ska jag visa. 8D

Puss och God jul i efterskott!

GOD JUL!

Ville bara hälsa god jul och nu börjar Kalle Anka!

Ses. :D

Många glada jul hälsningar // Miranda

God jul!

Glömde visst att hälsa GODJUL i förra inlägget! :D <3 Inte för att det än är julafton men vafan. 

 

Dan' före dan'.

Alltså herregud. Det är ju Julafton imorgon. Det skulle typ lika gärna kunna vara första December imorgon. Tiden har ju flygit iväg. Alltså verkligen. Men det är ju såklart kul men jag hade gärna på något sätt velat vara mer beredd. Hahah.
Idag fyller Sara 11 år också, Grattis på henne!  Men gud. Hon får ju typ två födelsedagar på rad. Det är ju nice. Fast hennes föreldrar måste väll då köpa DUBBELT så mycket presenter. hah. Jaja. var babblar jag iväg.

Men det ju skitläskigt i julkalendern! Håll käften alla som säger att den är dålig. Det är fan spännande! Eller just nu iaf.

Jaja. nu ska jag göra något annat.
Seyaa.
//Miranda.

FILM!

Nu ska jag titta på "Tomten är far till alla barnen". Lite lagom juligt sådär va.





Föressten ska jag skapa en ny kategori och den ska vara just "Film". Endast för att jag så ofta säger när jag tittat på en film.


Julbak.

USCH USCH USCH! Jag höll precis på att skriva ett inlägg och var nästan klar när den här fucking datan dampar också försvann ALLT! GUD vad jag blir på dåligt humör av sånt där. aja. ska försöka komma ihåg det jag skrev. MEN ÅHHHH!!!

Jaja. Idag som det står på rubriken ska vi baka. Och det som vi ska baka är: Klineter, knäck och  ischoklad. Om vi hinner allt förståss. :S Men men . Imorgon kkommer våra kusiner också. Det gör de alltid dagen innan Julafton. Då ger vi paket tillvarandra. typ minijulafton nästan. Men SHIET, Det är fan bara 2 dagar kvar. nice ju. Men jag lägntar till nyår för då ska vi till Dalarna och då komemr jag åka skidor och rida! YEY. kan det blir bättre?
Men ska säga till mamma nu att jag önskar mig "Mysteriet på greveholm". Den där gammla julkalendern! Igår såg också jag anna och Lycke på Ebba Didrik. Men sen skulle ju Lycke hem så jag och anna såg klart på hela. Anna hatar Ebba & Didrik men jag tycker det är skitbra! haha.

Men jaja.
Hejdååå.
//Miranda

Puuuuuulka!

Tjabba tjena!
Idag har jag åkt pulka med Tuva, Sara och Signe. Det var überkul. Först skulle vi mötas vid södra station så jag tog bussen dit. Men det var bara sara som kommit och hon försökte få tag på Signe. Det visade sig att Signe bytt nummer så inte så konstigt att hon inte svarade när Sara ringde. Men Signe kom iaf och vi började gå mot Ringen för att möta upp tuva. När vi kommit till Ringen och mött ypp Tuva så gick vi till Bläckan för Tuva sa att det fanns bra backar där. Så vi åkte där och det var skooooj. Sen åkte vi i den långa rutschel kanan där och det gick aaassnabbt! Shit alltså min mössa ramla av hela tiden.

Sen efter så frös mina fingrar ihjäl och då gick vi alla hem till Tuva och drack varm Oboy och mackor. Sen gjorde vi en film med oss. Och inte vilket film som helst utan Ebba & Didrik. Alltså vi härmade filmen oich var skådespelararna och så. Haha. Fast vi hann itne klart för jag och Signe skulel gå så. Men sen åkte jag buss från Skanstull hem till mig och där var lycke och Anna. Nu har vi precis klätt JULGRANEN! Jag vet inte... Den blev väll... bra. *hosthost* Elle rkanske helt okej men jag blir ALDRIG nöjd med våra granar. Jag blir alltid så lätt irriterad på små fel och då måste jag alltid ändra det lilla felet. Men men.

Nu börjar en film som heter "Adam och Eva"! Den är braig. :3 HAHA "Ear jaug i hiemmelen njuue?" "nej men det är där i från du måste komma."

Jaja.
See you later aligator.
//Miranda.

Juklapp på ICA (y'

Hello.
Igår skulle vi köpa julgran och då gick jag anna och pappa först till ett ställe nära oss där de sålde julgranar. Där fanns det ingen bra, Antingen var de för korta eller glesa och de man hittde som var bra var kungsgranar och det ville vi inte ha. Så vi gick till Nytorget istället och där hittade vi en bra gran! Allafall enligt mig och anna. Hah. Men nu luktar det granbarr över hela vardagsrummet. Jaja. Men idag kommer Lycke och jag tror vi ska klä granen idag.
Idag ska jag också åka pulka med Sara och Signe. Eller planerat så i think. Vdem vet, Vad som helst kan ju ändras faktiskt? Men så ser det ut nu iallafall. Jag ska ta bilder på vår gran också när den är fin och strålar!
Jag var också på ICA igår för att köpa en juklapp till Anna. Nu kan man ju tänka "En juklapp på ICA, guuuuuuud vad kul *hosthost*". Men den är bra >:O

Ja också tänkte jag på en grej. det är typ bara i December som jag vet vilket datum det är. Inte så kosntigt i och för sig eftersom jag har massor av adventskalendrar. Men liksom annars om någon frågar "Vet du vilket datum det är Miranda?" så brukar jag alltid få tänka efter och tveka lite. Aldrig vara riktigt säker. Haha.

Men mjuwww. Bye.
//Miranda

NY LÅT!

yey. Jag och mamma kom på en jullåt som går såhär:

Nu är glada julen här här här!
Julegranen vi har kär kär kär
Den ska klädas grann och fin.
Också kommer Karolin.
För det har hon lovat!

Tror de flesta kan liosta ut vilken melodi det är.
Annars får man väll ta en riktigt funderare på det.


Julgran!

Hejsan Svejsan! Igår gjorde jag faktsikt inget speciellt. Tog ner lite julpynt och sådant men annars var det inte något särsillt intressant att berätta om. Fördrev tien mest med att sitta framför tv:n och typ datorn.
Jag hoppas det blir av med att köpa julgran idag för då kan vi pynta den imorgon! i think. Men idag har Niklas min morbror tagit kort på mig, anna , jonatan och siri för att vi ska ge ett fint inramat kort till mormor med alla barnbarn. :)
Men idag snöade det fakitskt ännu mer en vad det gjorde igår. Det var typ storm. haha. nejmen det var mycket snö. idag är jag en aning slapp och så kanske inte orkar göra stor bokstav alltid. men mamma är ute och köper julklappar just nu. DET VET JAG! lol. -.- Plus att nu tror jag det är 110% chans att det  blir snö på julafton! Det är vad jag tror då. haha.

jaja . lite kort inlägg men kanske blir det ett till. ;) Men detta korta inlägg kan ju alltid piffas upp lite med en bild.




Glömde förstås att säga att det är 4:e advent idag! ÅH SÅ HÄRLIGT! Julen är häääääääääääär. :D

Vilka kan det vara? :o


En bild som jag skulle laddat upp för aslängesen. bara för att en viss person som inte heter josef iaf ,ville det. :P

Downhill Snowboard!


Alltså gud jag är helt beroende av det här spelet! Det är typ inte särsillt roligt egentligen men jags eplar det heeeela tiden på facebook. Haha. När ska jag sluta?! Det är skitroligt. Eller astråkigt.
spelet heter Downhill Snowboard!




Härliga skratt!

 








//Miranda


Herregud!

Alltdå OMG vad det snöar. Det faller ju ner små vita flingor hela tiden. Varje dag. 34567 gånger i timmen typ. Det är bra faktiskt! Hela veckan har det snöat. Jag har typ vant mig. Kom ihåg för exakt en vecka sen när jag blev så extremt glad för att det kommit ett lager snö i mälarhöjden. Nu äre liksom "Det snöar oj." sen så är det inget mer med det.

Föressten så är det 95 % chans att det blir en vit jul! :D
Så niiiice!

Men nu ska jag titta på TV. Canal+ om det intresserar någon. SF kanalen faktiskt. Vi fick Canal+ här om dagen. SÅ JÄVLA HÄFTIGT!! Nej.. det är inte häftigt, DET ÄR SMUCKERT!

/Mirrie.


Snyggingar till kusiner till  vänster och syrra längst till höger.

Pyjamaspartyt.

Hejnågondär!§
Jag kom precis hem från pyamaspartyt. Det var jättekul. :D Men igår så var jag också i stan för anna skulle köpa lite julklappar så jag följde med. Men jag köpte en halsduk. Den var finig. :3 Sen så köpte vi också varsinn munk. Gottit. Men vi var typ på Glitter, H&M, någon affär som jag glömmt vad den heter och en till affär som jag glömmt vad den heter. haha. x'dd Men vi åkte tunnelbana och jag var vädligt seg med att dra mitt busskort genom den där grejen. haha. xD Men sen kom Leona till mig också gick vi iväg mot partyt. Haha. Gud vad alla tittade på oss när vi gick runt med mega stora väskor och pyjamasbyxorna syndes såklart också. xD Men vi gick skitsegt bara för att det var så tungt, Som tur var vi tog bussen tillslut. Fast vi kom lite försent till partyt så vi var sist med att komma dit. Jaja. Vi åt pizza och gjorde jättemånga grejer. Så tittade vi på film också. Det var vädlgit många som sov över också. Alla förutom en tror jag. 12 stycken typ. haha. Men vi fick plats i vardagsrummet. Jag och några till somnade typ vid 3 men annars var det rätt olika när man somnade. Men mjowz. Jag hade också en rolig sån där sov grej man har på ögonen. Det stog "The bitch i sleeping" på den. As skön jue. xD Lånade den av Anna. Leona hade också en sån där sovgrejjs på ögonen. Det stog något annat på den haer glömmt vad men men. :D Jag hade också en lite gullig pyjamas med hello kitty. OwwO

Jag tog inte särsillt mycket bilder. Mest för att jag inte orkade leka fotograf. hahaha. Men några bilder. Om jag någon gång laddar in de på datan kanske jag kan visa. c:<

Vet inte riktigt vad som händer idag men vi får väll se. :)

Hejdå.
//Miranda.


JULLOV! :D

JA! Äntligen är det jullov! Idag började vi 9.30 också. Det hände nästan inget i skolan förutom att vår lärare läste ut vår högläsningsbok och vi fick ett kuvert med massa grejer plus en massor av kramar. 8) Efter det så följde jag med Beata och Leona till åhléns för de skulle köpa presenter. Fast först åkte vi till leona och hämtade pengar. Jag köpte inget eftersom jag gjorde det igår. Men leona och beata köpte jättefina grejs! :D

Yesbox. Men sen ska jag möta upp Leona för vi ska gå till pyjamas partyt tillsammans. Ojdå. Det hade jag glömmt. Jag ska ju på pyjamas party idag och kommer antagligen sova över där så. Men vi ska allafall gå ihop dit.
Men jag har tänkt på en sak. Alltså det är ju snart ett nytt år och då kommer det var 2010. Det känns jättekonstigt att det inte längre kommer vara 2 nollor i mitten utanda 2010. Jag tyckte själv det ser rätt fult ut men kommer vänja mig. Fast det blir ju ganska nice när det är år 2222. 8D Haha. Om några år då. Eller ganska mpnga år men whatever.


Nu ska jag dricka kaffe latte och titta på Tv.

//Miranda


Mobba gärna bilden. (Y)


Heloooo. ;D

Tjena. Hann inte blogga igår. Eller snarare så orkade jag inte. Det var sista ridningen iaf igår och jag fick rida Pontus. Han var väldigt pigg. Många hästar blir ofta så när det är kallt ute. Men jag fick ont i min arm för jag hade ju tagit sprutan några dagar innan. men mja det gick bra iaf. :)

Så idag har jag varit på julmarknad med klassen och jag har köpt massor av grejer. 8D Bla, julklappar. :S Vi var också på beatas mammas vernissage. :D Sen så var det verkligen STORM väder. Det snöa så in i helvete. Men ja det är sånt man får ta. Vi åt allafall matsäck i en kyrka som hette typ Bullkyrkan. (stavning?) Men jappzi jappzi. Efter julmarknaden så slutade vi och då gick jag iväg till mammas jobb så drog vi till Ringen för att jag skulle köpa en ny pyjamas plus 2 grejer till. :D

Imorgon är det AVSLUTNING! Börjar halv 10 och slutar halv 11 typ. OH VAD NICE!

Jaja nu ska jag se bonde söker fru.

//hejdå. :D

Snart ska jag baka LUSSSISAAAAAR! :D

Ja hej. Rubriken säger faktikst det jag om typ 5-10 minuter ska göra. Baka årets första lussebullar. Många har säkert redan gjort det. :S men men. Jag har iaf velat det länge nu så jaau. 8)

Det var jättemånga som var sjuka idag. Men vi hade medeltidsprov och jag tyckte det var lätt iaf. Det blev brandalarm också! Det var ju sådär nice men jag tog med min jacka så frös inte.
Men efter skolan gick jag och Lelli och åkte pulka! Det var så sjuuuukt mycket snö ute! Eller rättare sagt det ÄR så sjukt mycket snö ute! Så det var vädligt mycket läge att åka pulka. ;DDD Haha men vi åkte på mina 2 pulkor och herregud det sprätte upp snö i hela ansikte. haha. Men tur att man hade bra kläder. ;)
Idag är det också andra avenyn och det ska jag sjävklart se. Har följt det skitlänge. ;s Men sen så är det också "Bridget Jones dagbok" som är en film som också går på TV så kanske hinner se lite av den. har den hemma men den är vädligt bra. 8)

Imorgon är det sista ridningen också och det vill jag inte missa. Har fortfarande risk för att bli sjuk av vaccinet men det ska jag inte hoppas på. OH nu kommer pappa med alla ingridienserna till lussebullarna så ska nog sluta skriva nu.

lol.
Hejdå.

//Miranda.










SNÄLLA MERA SNÖ!

Åh det enda jag vill är att snön ska komma ännu mer! <3
Men tittade nyss på väderblablabla och det stog att det skulle bli snö imorgon och det blir bara mer och mer minus grader. 8D Kasnke det håller sig enda till Julafton så att det äntligen kan bli en vit jul.

//Miranda.


Anna och jag. SMÅÅ. xD

Andra sprutan. ;O

Tjuuoh.
Har tagit andra svininflensan sprutan nu. :o Man måsta ta två sprutor om man är under 12 eller om det var 13. Whatever, Jag är ju 11 så har tagit den andra nu. OH FAN! Jag vill inte bli sjuuuuuuk. ;C Får inte! För jag har massa viktiga saker att göra under veckan.
Liksom:
Tisdag: Medeltidsprov.   FÅR INTE MISSA!!! :C
Onsdag: Sista ridningen för terminen.
Torsdag: Julmarknad med klassen.
Fredag: Avslutning (:D) plus E & S *****.

Ska också köpa lite grejer men vilken dag vet jag inte. Jag vill inte missa något. Men kanske kommer jag det.

Aja. Idag var det massa snö! Vi hade snöbollskrig på rasten. :D Det var askul. O.O Men första lektionen har vi Bild och vi skulle ha vikarie. Vi väntade och vöntade. Men INGEN kom! Så efter 20 15-20 minuter gick vi till expiditonen. De skulle typ ringa vikarien som hette Cecilia. Jag gick upp igen men när klockan blev halv så gick jag ner igen till expiditonen. Då fick vi biljetter för att fp äta frukost i matsalen! OH DET VAR NICE. Jag tog oboy och en macka. Vi satt där ett tag och lekte viskleken. Hah. men sen så gick vi till expiditionen igen och då hade hon inte kommit så vi gick ut precis utanför i typ 5 minuter och sen fick vi reda på att hon kommit så vi gick upp! Vi skulle typ haft en helt timme mer bild men vi fick en jättekort lektion. Vi gjorde allafall lådor av papper. Det var faktiskt. kul.

Men igår så var ju jag på Morgans glöggfest. Det var rätt kul och vi satt vi datan och grejer. Men så gick jag, Morgan, Anna,Josef och Hannes in tilll mig ( och anna). Men så gick Hannes och då körde vi sing star. :o Sen när Josef gått så körde jag Anna och Morgan Buzz. Det var askul! :D Vi tittade sen på playa del sol och åt pizza.

Ja det var väll det. : )


Seya.
//Miranda.















Glöggfest(er)

Igår var jag på glöggfest. Blev skitmätt på alla bullar och pepparkakor. Åt inte ens middag så mätt jag blev ;S Idag ska jag på en till glöggfest också. Fullt med glöggfester för min del. Igår när jag kom hem såg jag och anna på "Karlsson på taket.". Haha det var skitlängesen jag såg den. :D


Glöggfesten vi var på hölls ju i mälarhöjden och där SNÖADE DET! :D Det landade på marken och var aldeless vitt. Träden var också helt snöiga. Men så fort vi kommer till söder igen så är det bara helt blask och det ser ut som det bara regnat. men det ska komma snö i veckan typ och det kommer typ stanna på marken. Då ska jag åka i snöbacken med min pulka. Det är fakitkst kul! :c Men nus ka jag smsa Emma för hon gyller 11 år idag! :D

GRATTIS EMMA! :DDDD <33333

//Miranda.

Tredje advent.

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr, och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr.


Hittar inte min kamerasladd så kan inte ladda upp bilden på min adventsljusstake, Men jaja google bild får väll duga. :)

Vinnare av idol: Erik.

Hejsan.

Igår tittade jag såklart på idol eftersom det var final. Jag hejade typ inte på någon. Eller jag bah: "Jag hejar på den som vinner!"
Sen när Erik vann så sa jag istället: "Nej vafan Kalle skulle ju vunnit!"
Men det gjorde faktiskt inget att Erik vann för jag vet att om Kalle vunnit skulle jag tyckt att Erik skulle ha gjort det istället så. Haha. Weird. Men jag störde mig som fan att när Erik precis hade vunnit och skulle sjunga låten igen att hans typ flickvän kom upp och var bara allmänt "LYCKLIG & KÄR". Det var inte gulligt. Fast det skulle varit mycket bättre om Mariette vann och hennes flickvän kom upp på scen! Det skulle jag tyckt varit gulligt. :D Men mjow.  Jag var också med Anna, Morgan och Josef. Vi gjorde en massa grejer. hah. (y)

Men idag är det LÖRDAG och imorgon är det 3:e advent. I liiiike. Men idag ska jag till min morbror och äta godsaker antar jag. Min morbrors fru Helen gör jättegoda grejer! 8D Haha. Men jaja.

lolelz.

Hejdå.


Bilden är från när vi precis landat i Spanien och det HETT. Hett då som varmt. haha xd

Luciatåg.

Tjohej! Idag så var tittade vi på lucatåg i skolan. Det var i aulan och det var väldigt många som var med. Fast lucian såg typ uttråkad ut och rörde inte en min. Jaja. Eftr det så gick vi upp till klassrummet och vi fick 8 pepparkakor plus en äppeljuice. : ) Så skulle vi göra kort till en i klassen. Så vi fick dravarsitt kort ur en burk och på kortet var det en bild på den man skulle göra (jul)kortet till. Jag fick *****! Ingen får veta! Haha. Men på baksidan skulle man skriva typ snälla ord om dden personen genom att om man hette tex PELLE så skulle man göra såhär:

P rutig
E ldig
L usig
L ol
E n vän

Det där var ord jag kom på på en sekund men det skulle avar snälal ord iaf. Ja men sen när man var klar med det fick man göra en spratteltomte. o.o Fast jag blev inte klar med den.

Ojdå!
Glömde visst säga att det blev Brand alarm mitt i allt så vi fick springa ut till fotbolls planen och hoppa för att bli varma. Fast jag hade jacka men andra hade bara tröja på sig. Hehe... Ingen var typ rädd utan alla gick i lugn takt. Men jag kom ihåg i min förra skola att det var mpnga som började gråta när det blev brand alarm. Inte jag dock. Men men.. DET ÄR FREDAG! Jag är glad för deeeet. men när jag kom hem så skulle jag titta på TV typ för jag hade inget annat för mig och då somnade jag i typ en halvtimme. haha. xD

Hade typ inget mer att säga.

Hejdå // Miranda









Den hästen.

Jag borde vara rädd när jag sitter på dig.. Men det är jag inte. Eller snarare jag borde inte vara rädd och det är jag inte. <3

 

Texten är faktiskt sant. Att när jag sitter på hennes rygg så är jag inte rädd. Jag ska vara det. Eller nej det ska jag ju inte men om det skulle vara jag så skulle jag vara det. Men det är jag ju inte. Varför tänker jag då så mycket på det? För att det är ovanligt. Men hon är läskig. Nej det är hon inte. Men jag blir kanske rädd utan att jag tänker på det? Eller så är jag rädd hela tiden. På ett bra sätt. Men jag klarar dig endå. Det var faktiskt väldigt roligt när jag väll satt där och visste att du inte var alltid som de andra och inte gillade läget ibland. Det hände faktiskt. Men jag satt faktiskt ganska lugn endå och tänkte att jag bara skulle vara det. Jag visste att du skulle bli lugn också någon gång. Det visste jag ju. Eller inte. Hon kanske inte blev lugn? Men det blev hon ju. Ja det blev hon. Jag gillade det även fast du till och med småstegrade. Även fast du bockade och gick för nära den där andra. Jag visste vad jag skulle göra när du gjorde det, Men jag gjorde det inte. Hur skulle du reagerat? Även fast jag inte visste så var jag inte särsillt rädd. Eller så var jag jätte rädd. Jag får inte något om hur jag kände men jag vet att jag var lugn. Eller vet jag det? Tror jag. Jag känner det nu men endå så kan det vara att jag faktiskt var livrädd. Men jag satt där lugnt och måste ha varit rädd någon gång. Det var jag men jag skulle varit räddare. Jag var hela tiden lugn, Fast kanske något rädd? Okej, Mitt huvud är fan sämst på att tänka ever.



HEJ ALLAFALL! Läs INTE texten ovan om du vill dö av tristess. Eller någon kanske redan läst den? Jaja. Idag så har det fakitskt inte gjort något speicellt förutom att ha varit i skolan. Eller en farbror på bussen sa att jag var fin. typ såhär:

*Petpetpåminrygg*
Farbror säger: Vad fin du är.
Jag säger: Tack

Haha. Fast det var ju snällt. xD

Men imorgon är det fett slappt i skolan för vi ska bara hålla på att pyssla med grejs. Föressten hatar jag vår lärare Gustaf som vi har på torsdagar. Euuwww.


OMG DET VAR NÅGOT SOM SMÄLLDE UTE NYSS! DET LÄT ASHÖGT!

Jaja.
Byebajs.

//Miranda.


I Miss Eriksdalsbadet.. <3

Tjollahej! Idag tänkte jag på hur längesen det var sen jag var på eriksdalsbadet. Det var typ i slutet av sommaren. JAG VILL DIT NU! Det är kul där. c: Men mjow.
Men idag så red jag också och jag fick Troja. Hon är rätt svår men det gick oväntat bra faktiskt dock hennes små utbrottningar plus små stegring så var jag liksom inte rädd någon gång. O.O
Men jaja i skolan hände typ inget heller så. : )

Nu ska jag sova så godnatt.

//miranda


5E.

Ska leta och se hur mpnga bilder jag kan hitta som är från de i min klass.


Eftersom jag hittade den här bilden så snabbt så tog jag den. EMMA!


Ohlala. BEATA!

SARA! Fast hon är brunett nu men har ingen bild när hon är det så!

Trodde fan inte att jag hade en bild på Theodor! HAHA. XD Men hade det tydligen.

Lilla Lelliona får vi ju inte glömma! Även kallad Leona och heter det också Leona!

Olivia för fan! :D


Haha hjälp Tuva men känner typ inte igen henne. På håret tex och minen. haha.

Hugo som inte verkar vilja bli fotad!

JENNA!!

Lilla Smilla! yey.

Wilhelm! Fast det skulle kunna vara vem som helst. hihi.



Maya i profil typ!

Sen skulle det ju vara lite katastrof om jag glömde mig själv! hoh.

Jaja nu orkar inte jag lägga upp fler
Så hejdåååååå.

//Miranda.


Gud kanske finns. >:O

Hejsan.

Det var lite läskigt igår för jag hittade inte en grej som jag skulle ge till min kusin i juklapp så jag höll på att leta. Så bad jag till gud om att jag skulle hitta presenten. Lite kul att precis efter så ser jag den på pappas skrivbord. Sen så passade jag på att be till gud om att jag skulle hitta mitt Nintendo DS, Och vad händer då? Jo jag hittar mitt DS som varit borta skitlänge. HAHA. scary. Men misstolka det inte som att jag starkt tror på gud eller något. xD lol.

Men idag är det TISDAG och andra avenyn! Thats Good. Också kom nya KP så jag läste den och gjorde en sån där ful loppa som man kunde göra på baksidan. I skolan hade vi Gustaf som vikarie och han är jobbig. >.< Men jag lägntar lite nu till näst nästa fredag för då händer det grejer. Ingen vet vad. Eller okej de flesta vet men vafan. Jaja.

Men det är så jävla sämst att min ridlärare ska sluta! :'C Hon var verkligen BÄST!  Men jag och Smilla ska typ inte byta stall. MEN leta efter ny grupp tror jag. Jaja. Ingen klart än så. Ska allafall rida imorgon.


Hejdå iaf.

//Miranda


En riktig dinosaurie. *host*

Har varit hos Sara.

Tju. Ja rubriken säger lite av det som hänt idag. jag och Beata drog hem till Sara. Det var nice. Men jag har typ hickat 5 gånger idag. Eller Beata typ smittade av sig eller något. För det bärjade på sista lektionen. Sen slutade det. Sen kom det när vi skulle hem till Sara. Sen slutade det. Sen kom det 2 gånger hos Sara också en gång i mataffären när jag skulle hem. Eller 6 gånger föressten för jag hade det nyss när jag satte mig vid datan fast nu har det slutat. Undra om jag är konstig när jag säger att jag tycker det är ganska skönt att hicka. haha.

Men jag har köpt nytt inslags papper. Lite juligt sådär. Med änglar på eller något. Har 2 paket att slå in jue. Så jaa. Men idag fick jag ta paket från paketkalendern i skolan! WIHO. Jag fick lera som man typ kan måla. Det var nice! :D Jag menat det finns mycket mycket tråkigare paket och jag blev jättenöjd med beat... *hosthostharkel* paketet jag fick.

Haha. Ja men snart vill jag baka lussebullar. Det är så gott! Men nu ska jag göra matteläxan.


Seeya.

/Miranda

 <- Eftersom det snart är jul.

Pastiller i en vante.

helu. Idag var jag med Anna och Josef vi gick till medborgar platsen där jag bla, köpte glass och anna köpte hamburgare. haha. Men anna köpte på burger king sen gick jag och köpte på Macdonalds för det var billigare där. Också skulle anna in på GulBlå och där var det en automat med sånadär pastillerbajsar för 5 kronor och man fick ca 19 stycken så jag la i en femma också la jag alla i min vante. Smart ja.

Men igår så var jag på gammla stans julmarknad och köpte presenter till mina 2 kusiner! Yep. Det var kul.

Men mjo nu ska jag titta på tv.

//Mitanda <3

Hahaha!

Aw, Det är så gulligt med alla 8:åringar som är med i lilla melodifestivalen.

 


Haha när hon pratar i början. xD <3 "Okej grabbar nu rockar vi loss här!"



"I skolan får jag höra du är smal du är tjock."  whuuuuut? haaha :D



Inte för jag vet hur gammla de här är just men de har gullig låt. "tjena hallå hej" xD <3

Man undrar vad de ska säga när de blir äldre.

//Miranda




Goodnight!

Har kunnat skrivit om vädligt mycket idag men har inte haft den stora lusten, Så ja mer kommer imorgon helt enkelt då kan jag berätta om vad jag gjorde idag. Nu är klockan över 00.00 också så nu ska jag sova.

God natt! <3

//MIRANDA.


Bild från i sommras.

Lördag suger en sålänge.

heluuu. Det är lördag och det är helg! Nice. Men fy fan att Tove åkte igår! Blev så jävla sur fy fan säger jag bara. HON ÄGDE SKITEN UR HELA IDOL. Jaja. Igår såg jag på Edward scissorhands. Den var riktigt bra och Johnny Depp såg så himla gullig och oskyldig ut som Edward. haha. Men mjaaa.

Det är lördag och jag har inget att göra. (n' :C

Miranda.
<3

Pizza! : D

Ohh. Jag ska få hembakad pizza till middag idag. Det är mycket godare tycker jag en sån man köper. Nu håller jag bara på attt sno av degen hela tiden. Den är god. För det var så längesen jag åt pizza.

Jaja. Måste försöka glömma attt degen finnsn nu annars vet man aldrig vad som kan hända. haha.


Bild från i oktober när anna fyllde år.

Linda! :D <3

Åh vad kul! Idag kom vår gamla lärare och hälsade på och alla typ hoppade på henne och kramade henne så fort hon kom i genom förren. Men vi hade roliga timmen också och då hade jenna, Signe, Maya och Agnes gjort en skräckfilm. Hahaha. Den var bra . xD På tal om bra så vill jag påpeka att julkalendern fan är bra! Ingen håller med mig men hahah, Jag har en sån där tönt humor!

Idag hade jag föressten utvecklingsamtal och det gick riktigt bra. ;D Men det är Fredag och jag vill göra något riktigt kul idag?!? Men liksom vadå?!?!?!?!?! Inge aning. I morse var det föressten skit mörkt ute ( bara för att jag började 8) och det enda jag tänkte på var att komma på bussen. De var jätte Omysigt. Men men, sånt är liiivet.

Är glad men hur fan ska jag ta ut den glädjen när jag bara sitter vid datan och segar. Om jag slutar att sitta vid datan kommer endå inget att hända så ja. :c Men mjooo. DET ÄR JU IDOL! Det slog mig nyss dennan sekund. Det är final till och med snart. Tove vinner lätt! Eller? :O

Jaja.
Ska göra något nu. typ. Lyssna på musik. Det kan nog få mig på ännu bättre humör.



Hejdå! / Från en glad fredags Miranda



Julkalendern.

Heluuu. Enda sen idag har jag börjat tycka att julkalendern är rolig fan. Barnsligt rolig typ. Men jag ska ge den en chans och jag tror den kan bli bättre. De 2 avnsitten innan har varit lite sådär men jag tycker att det här avsnittet idag var bättre iaf.

Men idag gick jag och Emma hem till Beata och vi bakade bla, en kladdkaka och typ brottades. Sen så gjorde vi köttbullar och makaroner, Makaronerna smakade dock järn. Men jaja. Jag ska sätta glasyr eller om det heter kristyr på kina pepparkakor.
Det bästa är väll att jag och Anna ristat in ett H på pepparkaks grisen och ett S på jetebocken.

- Vad gör du?
- Jag skriver H på mina grisar.
- Jaha... Och varför skriver du H på dem?
- För att de heter ho.. Holger.
- JASÅ?!
- Varför skriver du S på den där fula jete bocken?
- Jo för att den heter su.. Sigurd!
- Tror jag inte ett ögonblick på!
- Här har du holger!!
 - Här har du Sofie!
- Du sa ju Sigurs nyss!
- Jag vill bli hans fru.


Hahahaha. ingen fattar. Det är från Sunes jul. lolz.

Men aja.

Hejdååååååååååååå. <3


Lite sådär fin fin bild från någon vecka sen. eller nåra veckor sen då.


Klaaaar.

Ohhh, Nu är min pippi tröja klar! NICEEE jaaaaaaaa.


Pepparkaksbak. <3

Tjåbreee. :D Idag så har jag varit och skolan och ridit sen. Gabbis fick skulle öppna ett paket i paketkalendern och hon fick mitt paket! Det betyder att ajg nu kan säga vad jag faktiskt köpte. Jag köpte typ sudd som är formade som tårtor och typ en läsk och sånt kul. haha. Jaja. Sen på ridningen fick jag Afrodite och det gick bra. :  ) Men vi ska typ på julmarknad i gamla stan med klassen och då ska jag köpa julklappar till mina 2 kusiner! Good.


Men jag har köpt pepparkaksdeg och nu ska jag baka årets första pepparkakor!


Puss. Miranda.

Lite kort inlägg men inte alla dagar jag är på skrivhumör.


Fina pengar, eller?! Ja.

Ridiiiiiiit.

Hejsan. Jag har precis varit hos Smilla för vi var ju och provred ju på ett stall. Alltså jag vet inte om jag ska byta. Eller vi vet inte. Jobbigt. Men jaja över till något annat. Idag var det ju julkalendern och det var lite små weird sådär men den kan nog bli bättre sen, Jag menar; Första avsnittet brukar inte vara det bästa så ja vi får se sen. men jag öppnade mina adventskalendrar och självklart efter skolan så går jag hem, Tar mina pengar och köper en till chokladkalender. Endast för att äta lite då och då! Haha. :D

I skolan så började vi med vår paketkalender och eftersom vi får jullov innan den 24:e december hinner inte vi öppna alla paket så vi tog 2 paket att öpppna idag. jag fick öppna den första luckan också! Mwahahaha. Alltså jag fick inte öpppna paket utan öppna luckan för vi har en kalender där det är bilder på hela klassen och i alla luckor så finns det en person och i den luckan som öppnas ska ta ett paket. Och jag fick öppna luckan alltså. Ingen fattar? Jodå. Men haha.


Heråååååååååååå. :D

Miranda.
<3

Ohwww, Lägntar efter Spanien när jag ser den här bilden som jag tog förra gången vi var där! <3


RSS 2.0